Briose cu Arpagic Cheddar
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian ? Brioșe cu Arpagic Cheddar ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 203 calorii , 6 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, ulei de canolan, fulgi de cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21% . Rețete similare includ brioșe cu porumb Cheddar și Arpagic , Biscuiți Cheddar și Arpagic și Gougères Cheddar-Arpagic .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți laptele la fiert.
Se ia de pe foc; se amestecă fulgii de cartofi.
Se lasa sa stea 2 minute. Se amestecă până la omogenizare; se răcește ușor.
Transferați într-un castron mare. Bateți oul, uleiul și brânza.
Combinați făina, zahărul, arpagicul, pătrunjelul, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de cartofi până se umezește (aluatul va fi gros).
Umpleți pahare pentru brioșe unse cu unsoare pe trei sferturi.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute; scoateți din tavă pe un grătar.