Briose Bran Umed
Briose Bran umed ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 90 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, melasă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Briose Bran Umed, Briose Bran Umed, și Umed Alac Bran Briose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați tărâțele, iaurtul, merele și laptele; lăsați să stea 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Într-un alt castron, combinați înlocuitorul de ou, melasa, uleiul, vanilia și amestecul de tărâțe. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Umpleți cupele de brioșă acoperite cu spray de gătit cu două treimi pline.
Coaceți la 400 de minute timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.