Brioche Cu Gruyincrucrore Și Parmezan
Brioche cu Gruyul și parmezanul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați aluatul brioche hermann-grima, parmezan, brânză gruyulincrobre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioche Cu Parmezan Cheddar, Chifle Cu Brioche Cu Parmezan Cu Usturoi, și Ouă pocate și parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frământați ușor aluatul de 4 până la 5 ori, frământând în 6 linguri de brânză Gruyre și 2 linguri de parmezan.
Formați aluatul într-o pâine ovală; așezați pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Combinați gălbenușul de ou și laptele, amestecând bine; periați ușor amestecul peste pâine.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută. Se răcește pe grătar.