Brie și Cheddar Souffle

Brie și Cheddar Souffle
Brie și Cheddar Souffle ' este un vegetarian felul principal. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 537 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, pătrunjel, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Souffle omletă cu ciuperci Brie și ceapă, Cheddar Souffle, și Sufleu de pui și Cheddar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista