Brie Foetaj
Brie foetaj ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 401 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, brânză, biscuiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Brie și șalotă caramelizată foietaj Brie tartă, Brie în foietaj, și Coroană de foietaj cu Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați Brie orizontal în jumătate.
Presărați o parte tăiată de Brie cu brânză albastră; deasupra cu Brie rămasă.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie într-un 14-in. pătrat.
Tăiați colțurile pentru a face un cerc.
Răspândiți gemul în 1 in. de margine de patiserie; se presara cu nuci.
Așezați Brie deasupra; pliați patiseria peste brânză și ciupiți marginile pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă.
Periați blatul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu ou.
Se coace la 400 la 20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de copt.
Lăsați să stea 1 oră înainte de servire.