Brie Caldă Cu Glazură De Ghimbir-Citrice

Brie Caldă Cu Glazură De Ghimbir-Citrice
Brie caldă cu glazură de ghimbir-citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 185 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rosemary, Brie round, crackers și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ghimbir proaspăt cu glazură de citrice confiate, Tort mare de ghimbir Bundt cu glazură de citrice de whisky, și Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați și aruncați coaja din partea de sus a Brie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați Brie pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când brânza este doar topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, ghimbirul cu microunde păstrează și următoarele 6 ingrediente într-un vas mic de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se omogenizează și se omogenizează. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Lăsați să stea în timp ce brânza se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Transferați Brie într-un vas de servit; stropiți imediat glazura caldă peste Brie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
8
Se servește cu biscuiți asortați și fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Pentru LegarePentru Legare
9
* 1/4 cană conserve de smochine poate înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine
10
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Dundee Ginger Preserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1
Așezați Brie direct pe o farfurie de servire sigură pentru cuptor și coaceți conform instrucțiunilor. Placa fierbinte va menține brânza caldă și lipicioasă mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista