Brie Caldă Cu Glazură De Ghimbir-Citrice
Brie caldă cu glazură de ghimbir-citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 185 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rosemary, Brie round, crackers și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ghimbir proaspăt cu glazură de citrice confiate, Tort mare de ghimbir Bundt cu glazură de citrice de whisky, și Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați și aruncați coaja din partea de sus a Brie.
Așezați Brie pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când brânza este doar topită.
Între timp, ghimbirul cu microunde păstrează și următoarele 6 ingrediente într-un vas mic de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se omogenizează și se omogenizează. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Lăsați să stea în timp ce brânza se coace.
Transferați Brie într-un vas de servit; stropiți imediat glazura caldă peste Brie.
Se servește cu biscuiți asortați și fructe proaspete.
* 1/4 cană conserve de smochine poate înlocuit.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Dundee Ginger Preserve.
Așezați Brie direct pe o farfurie de servire sigură pentru cuptor și coaceți conform instrucțiunilor. Placa fierbinte va menține brânza caldă și lipicioasă mai mult timp.