Brasato Stile Italiano (Friptură În Stil Italian)

Brasato Stile Italiano (friptură în stil Italian) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sherry, usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Încercați Friptură De Oală În Stil Italian, Friptură De Chuck În Stil Italian, și Friptură De Oală În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați Generos friptura pe toate părțile cu sare, piper negru și usturoi granulat.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Adăugați friptura în oală și căutați pentru a forma o crustă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați friptura și reduceți focul la mediu.
Se amestecă ceapa, țelina și usturoiul în oală; gătiți și amestecați, răzuind orice bucăți maro de pe fund, timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați oregano și busuioc la amestecul de ceapă; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sherry uscat în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este redus, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșii conservate și gătiți până când amestecul începe să baloneze.
Se amestecă cocktailul cu suc de legume și vinul în amestecul de roșii. Întoarceți friptura și orice sucuri acumulate în oală, reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Se amestecă cartofii, morcovii și ceapa în oală și se fierbe până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Scoateți carnea pentru a se odihni; scoateți legumele într-un castron. Feliați carnea și serviți acoperită cu legume și sos.