Brandy Pui
Brandy pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, pesmet, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pui în sos de cremă de Brandy, Brandy Cream Ficat De Pui, și Pui cu sos de cremă de muștar de Brandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Apăsați ușor pieptul de pui în făină pentru a acoperi și scutura excesul de făină. Scufundați în oul bătut, apoi apăsați în pesmet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice firimituri de pâine care nu s-au blocat să poată cădea.
Așezați puiul pâine pe o farfurie în timp ce coaceți restul; nu stivați.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pieptul de pui paine pe ambele parti in uleiul incins pana se rumeneste uniform; transferați într-un vas mare de copt.
Se presară parmezan peste pui și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă țuica și laptele peste pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când laptele este Bulbuc și rumenit în jurul marginilor, aproximativ 1 oră.