Brandy Prune Cifre De Afaceri
Brandied prune cifre de afaceri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 98 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă, coniac, aluat filo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Brandied-Prune Clafouti, Gâscă prăjită cu umplutură de prune brandy și sos de vin roșu, și Brandy Ciocolată Caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de amidon de porumb la amestecul de prune; se amestecă bine. Se amestecă zahărul brun. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă nucile.
Lucrând cu 1 foaie phyllo la un moment dat, acoperiți puternic fiecare foaie cu spray de gătit. Stivați 1 foaie phyllo deasupra alteia; acoperiți foaia superioară cu spray de gătit. Folosind un tăietor de pizza sau foarfece, tăiați stiva pe lungime în benzi de 4 (3 1/2 inch lățime).
Lingură aproximativ 1 1/2 linguri amestec de prune pe 1 parte scurtă a fiecărei benzi phyllo și pliați colțul din stânga jos peste amestec formând un triunghi. Continuați să pliați înainte și înapoi în triunghi până la capătul benzii. Repetați cu foile rămase de phyllo.
Așezați triunghiuri, cu laturile cusăturii în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pulverizați ușor blaturile cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Se presară cu zahăr pudră.