Brandy Peach Parfaits
Parfumurile de piersici Brandied ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Un amestec de coniac, suc de lămâie, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Parfaits de piersici și iaurt brandy, Brandied Peach Shortcakes, și Plăcintă Cu Migdale De Piersici Brandied.
Instrucțiuni
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei piersici cu un cuțit ascuțit și blanch într-o cratiță de 3 litri de apă clocotită 10 secunde.
Transferați piersicile cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a le manipula. Cojiți piersicile, apoi înjumătățiți pe lungime și gropiți.
Tăiați piersicile în bucăți de 1 inch, apoi aruncați cu suc de lămâie și 2 linguri de coniac într-un castron.
Gatiti zaharul intr-o tigaie uscata de 9 pana la 10 inci la foc moderat, amestecand incet cu o furculita (pentru a ajuta zaharul sa se topeasca uniform), pana se topeste si devine auriu pal. Gatiti caramelul, fara a amesteca, tigaie rotitoare, pana devine auriu. Adăugați cu grijă amestecul de piersici (caramelul se va întări și se va aburi energic) și gătiți, amestecând frecvent, până când caramelul se dizolvă și piersicile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se amestecă țuica de lingură rămasă.
Puneți 2 linguri de amestec de piersici în fiecare pahar, apoi acoperiți cu o lingură mică de înghețată. Repetați cu un alt strat de piersici și înghețată și lingurați piersicile rămase deasupra.
Piersicile brandy se păstrează, acoperite și răcite, 1 săptămână.