Bourbon Ficat de Pui Pate nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. Un amestec de crenguță de salvie, piper, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Bourbon Pate Din Ficat De Pui, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Pate De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 baton de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat mic, apoi gătiți ceapa și usturoiul, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ierburi, sare, piper, ienibahar și ficat și gătiți, amestecând, până când ficatul este gătit afară, dar încă Roz când este tăiat deschis, aproximativ 8 minute. Se amestecă bourbonul și se ia de pe foc. Pur și simplu se amestecă amestecul într-un procesor de alimente până la neted, apoi se transferă p.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Piper
Ierburi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Topiți restul de 1/2 unt de băț într-o cratiță grea foarte mică la foc mic, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați untul să stea 3 minute. Dacă utilizați garnitură de plante medicinale, puneți crenguță deasupra p. Degresați spuma din unt, apoi lingurați suficient unt clarificat peste p.p. p. t. pentru a-și acoperi suprafața, lăsând solide lăptoase în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Se răcește p. p. t. până când untul este ferm, aproximativ 30 de minute, apoi se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
* P.p. p. p. p. p. p. p. poate fi răcit până la 2 săptămâni.·Odată unt sigiliul a fost rupt, pate păstrează, suprafața acoperită cu folie de plastic și refrigerate, 1 săptămână.