Pâine Scurtă Pătată
Shortbread pătat ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, ciocolată semidulce, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine Scurtă Sărată Cu Ciocolată, Caramele Cu Pete De Ciocolată, și Toffee Pătat Snickerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți scurtarea și untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Răzuiți semințele de fasole de vanilie în amestec; aruncați păstaia. Bateți în gălbenușul de ou.
Adăugați făină și sare, bătând la viteză mică doar până la amestec. Se amestecă ciocolata rasă. Apăsați aluatul într-o tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1".
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Se lasă să se răcească ușor în tigaie.
Tăiați pâinea scurtă în fâșii de 3" x 1 1/4", folosind o roată de patiserie canelată.
Se lasă să se răcească complet în tigaie.
Pene de pâine scurtă: apăsați jumătate din aluat într-un cakepan rotund de 9".
Coaceți la 325 timp de 28 până la 30 de minute.
Se lasă să se răcească complet în tigaie.
Tăiați pâinea scurtă în pene subțiri. Repetați procedura cu aluatul rămas.