Boulettes de creveți ale mătușii Trina

Boulettes de creveți ale mătușii Trina
Boulettes creveți mătușa Trina necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 119 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ou, creveți, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Boulettes Creveți, Boulettes de curcan și cârnați, și Rago de boulettes et de pattes de cochon-sau așa va trebui să crezi… pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind accesoriul polizor pe un mixer sau într-un procesor de alimente se macină ceapa și cartoful împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați creveți și pulsați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Într-un bol, combinați amestecul de creveți cu pătrunjelul tocat, ceapa verde și ardeiul verde. Se amestecă oul și făina pentru a face un aluat. Îndoiți creveții la amestec și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Topiți scurtarea într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când scurtarea este fierbinte, aruncați aluatul cu linguri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se rumenesc.
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista