Bouillabaisse doamnei este un pescatarian felul principal. O porție conține 471 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână midii, roșii Rome, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bouillabaisse Doamnei, My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
1
Spălați și frecați midiile în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Apă
2
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați midii și acoperiți oala.* Aburiți timp de 6 până la 8 minute sau până când midiile se deschid. Aruncați orice midii care nu s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Tăiați peștele în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați usturoiul, ceapa, roșiile, feniculul, șofranul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
șofran
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Piper
Sare
8
Adăugați bulionul de midii în oală și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Midii
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați apa clocotită și sucul de scoici. Aduceți la fierbere, adăugați crabii și peștele și continuați să fierbeți timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Apă
Pește
10
Adăugați midii împreună cu creveții și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Creveți
11
Feliați pâinea franceză, ungeți-o cu unt și prăjiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Unt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
Serviți bouillabaisse în boluri individuale mari căptușite cu pâine franceză prăjită; îngrămădiți fructele de mare și turnați bulionul peste el. Acoperiți fiecare bol cu 1 lingură de unt. Treceți pâinea rămasă la masă.