Bouillabaisse Doamnei
Bouillabaisse doamnei este un pescatarian felul principal. O porție conține 471 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână midii, roșii Rome, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bouillabaisse Doamnei, My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
Spălați și frecați midiile în apă rece.
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o oală mare și grea.
Adăugați midii și acoperiți oala.* Aburiți timp de 6 până la 8 minute sau până când midiile se deschid. Aruncați orice midii care nu s-au deschis.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Tăiați peștele în felii groase de 1 inch.
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Adăugați usturoiul, ceapa, roșiile, feniculul, șofranul, sarea și piperul.
Adăugați bulionul de midii în oală și 2 linguri de unt.
Adăugați apa clocotită și sucul de scoici. Aduceți la fierbere, adăugați crabii și peștele și continuați să fierbeți timp de 6 până la 8 minute.
Adăugați midii împreună cu creveții și fierbeți încă 5 minute.
Feliați pâinea franceză, ungeți-o cu unt și prăjiți ușor.
Serviți bouillabaisse în boluri individuale mari căptușite cu pâine franceză prăjită; îngrămădiți fructele de mare și turnați bulionul peste el. Acoperiți fiecare bol cu 1 lingură de unt. Treceți pâinea rămasă la masă.