Bonfire petarde & fasole
Bonfire bangers & beans este o garnitură care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 189 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 376 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de crenguțe de cimbru, roșii pur approkule, roșii g cans și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Petarde & fasole într-o tigaie, Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , și Mese De Foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o caserolă mare ignifugă.
Adăugați ceapa, țelina și slănina, apoi gătiți timp de 5-10 minute până se înmoaie. Întoarceți focul și adăugați Roșia pură. Gatiti 2 minute, apoi adaugati rosiile tocate, zaharul, mustarul, cimbru, sosul Worcestershire si 200 ml apa, apoi dati la fiert. Gatiti, neacoperit, la foc mic timp de 15 minute.
Adăugați fasolea și ardeii, apoi fierbeți încă 15 minute, completând cu puțină apă clocotită, dacă este necesar.
Între timp, încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Aruncați cârnații cu restul de 1 lingură de ulei și întindeți-l pe o tavă de copt. Gatiti timp de 30 de minute pana se rumeneste peste tot, intorcand ocazional. Cuibărește cârnații printre fasole, apoi acoperă și pune tigaia la cuptor. Gatiti inca 30 de minute.
Se scoate din cuptor, se presară peste pătrunjel, dacă se folosește, și se servește cu cartofii copți (vezi 'merge bine cu'). Poate fi făcut cu până la 2 zile în avans și reîncălzit într-un cuptor scăzut sau pe plită.