Bomboane De Înghețată Cu Mentă

Bomboane De Înghețată Cu Mentă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 242 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bomboane de mentă, extract de mentă, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bomboane De Mentă, Bomboane De Înghețată, și Bomboane De Înghețată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați înghețata și extrageți până se omogenizează. Congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore. Între timp, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și congelați alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
2
Folosind un baller mare de pepene galben, scoateți rapid toată înghețata în bile și așezați-le pe o parte a foii de copt rece. Congelați până la fermitate, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
3
Introduceți o frigăruie decorativă sau alegeți în centrul fiecărei bile de înghețată și reveniți la congelator pentru a seta, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Între timp, puneți ciocolata tocată și scurtarea într-un castron mic de metal. Puneți vasul într-un castron puțin mai mare cu apă fierbinte și lăsați să stea până se topește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați amestecul de ciocolată într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană. Puneți bomboane zdrobite pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6
Lucrând cu 1 minge de înghețată la un moment dat, scufundați-vă în ciocolată topită pentru a acoperi, asigurându-vă că ciocolata ajunge deasupra înghețatei pe frigărui și lăsând excesul de ciocolată să picure de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
înghețatăînghețată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Rotiți mingea în bomboane și setați pe partea curată a foii de copt. Repetați cu bilele rămase, readucându-le la congelator dacă încep să se înmoaie. Congelați cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Variații de Bonbon: experimentați cu alte arome de înghețată, cum ar fi nuca de cocos sau ciocolata, și acoperiri, cum ar fi nuca de cocos în fulgi sau ciocolata neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
CiocolataCiocolata
înghețatăînghețată
Nucă De CocosNucă De Cocos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista