Bomboane De Porumb Popcorn Bile
Reteta bomboane bile de porumb Popcorn este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 398 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, floricele nepopate, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bomboane De Porumb Popcorn Bile, Bomboane De Porumb Popcorn Bile, și Bomboane De Arahide Popcorn Bile.
Instrucțiuni
Ungeți o formă de brioșă de 12 căni. Pune deoparte.
Adăugați ulei vegetal într-o cratiță de 4 litri și încălziți la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați porumb popping. Păstrați tigaia în mișcare constantă până când porumbul a încetat să mai apară.
Scoateți-l de pe foc și așezați-l în lateral pentru moment.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu. Se amestecă marshmallows și se fierbe până se topește, amestecând continuu. Se amestecă sarea. Odată topit, turnați amestecul de marshmallow peste floricele (chiar în tigaie) și amestecați cu o lingură de lemn pentru a acoperi uniform.
Odată ce amestecul este acoperit uniform, pliați porumbul de bomboane. Amestecați ușor și cât mai repede posibil, deoarece porumbul cu bomboane va începe să se topească destul de repede și doriți să-și păstreze forma cât mai mult posibil, altfel bilele dvs. de floricele vor deveni gălbui (totuși vor avea un gust bun).
Lăsați amestecul să se răcească ușor. Ungeți untul pe mâini pentru a preveni lipirea amestecului de mâini.
Folosind mâinile cu unt, formați amestecul în bile (eu l-am făcut pe al meu puțin mai mic decât un baseball).
Așezați bilele în tigaia unsă de 9x13 inci sau în forma de briose.
Lăsați să se răcească cel puțin 1 oră înainte de a mânca.