Bomboane de Crăciun Angel Food
Candy de Crăciun Angel Food este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 12 porții. O porție conține 362 de calorii , 0 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, înveliș de bomboane de ciocolată cu lapte, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Tort cu mâncăruri de înger cu glazură de lămâie , prăjitură cu mâncăruri de înger umplut cu fructe și prăjituri cu trestie de bomboane de Crăciun divin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combina zahărul, siropul de porumb și oțetul. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul. Gătiți fără a amesteca până când temperatura atinge 300° (etapa de crack dur) pe un termometru pentru bomboane. Nu gătiți prea mult.
Luați de pe foc și adăugați rapid bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. pan. Nu răspândi bomboane; amestecul nu va umple tava.
Când se răcește, se rupe în bucăți mici. Se scufundă în ciocolată topită; se aseaza pe hartie cerata pana cand ciocolata este tare. Păstrați bomboane acoperite ermetic.