Bombele de ciocolată Boozy

Bombele de ciocolată Boozy
Bombele de ciocolată Boozy necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 733 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodă, ciocolată, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 212 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bomboane De Ciocolată Bombes, Bombes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți 6 x 150 ml forme de budincă rezistente la cuptor și puneți un disc de pergament de copt în baza fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Pentru a face buretele, puneți untul, ciocolata și cafeaua într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită. Se încălzește ușor până se topește, se adaugă vanilia și se amestecă pentru a se combina. Se lasă deoparte să se răcească puțin. Cerneti faina, cacao si bicarbul intr-un alt bol, apoi imprastiati zaharul, rupand cu degetele orice smocuri de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați ouăle și iaurtul într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecul de ouă în făină și amestecați totul cu o spatulă până când nu există bulgări vizibile de făină. Împărțiți amestecul între cele 6 forme, puneți-l pe o tavă de copt și gătiți-l în centrul cuptorului timp de 30 de minute sau până când o frigăruie împinsă în prăjituri iese curată. Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet. Poate fi făcut cu până la 5 zile înainte, înfășurat bine în folie alimentară și depozitat într-un recipient sigilat; sau congelați până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți mousse de ciocolată. Topiți ciocolata într-un castron mic peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se amestecă gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Bateti albusul de ou intr-un alt bol pana se intareste, adaugati zaharul si continuati sa bateti pana devine lucios si gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă crema într-un al treilea bol și se bate ușor până se îngroașă. Introduceți crema în ciocolată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați albușul bătut și, folosind o lingură de metal, pliați împreună până când nu mai rămân dungi de albuș de ou. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10
Tapetați fiecare matriță de budincă cu folie alimentară.
11
Îndepărtați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit mic zimțat pentru a crea o suprafață plană. Împărțiți cu grijă prăjiturile în 2 sau 3 straturi prin mijlocul lor. Reasamblați prăjiturile în formele de budincă, înmuiând fiecare strat de burete cu lichior și stratificând cu mousse de ciocolată. Acoperiți prăjiturile cu orice folie alimentară care depășește și apăsați ușor în jos. Răciți prăjiturile timp de cel puțin 3 ore sau până la 2 zile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
12
Topiți ciocolata albă într-un castron mic peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Întoarceți fiecare tort și desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Stropiți partea superioară a fiecăruia cu puțină ciocolată albă, lăsând-o să stropească pe părți. Decorați folosind o crenguță mică de ilfin real sau artificial. Lăsați ciocolata albă să se stabilească timp de 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista