Bombele de ciocolată Boozy
Bombele de ciocolată Boozy necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 733 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodă, ciocolată, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 212 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bomboane De Ciocolată Bombes, Bombes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți 6 x 150 ml forme de budincă rezistente la cuptor și puneți un disc de pergament de copt în baza fiecăruia.
Pentru a face buretele, puneți untul, ciocolata și cafeaua într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită. Se încălzește ușor până se topește, se adaugă vanilia și se amestecă pentru a se combina. Se lasă deoparte să se răcească puțin. Cerneti faina, cacao si bicarbul intr-un alt bol, apoi imprastiati zaharul, rupand cu degetele orice smocuri de zahar.
Amestecați ouăle și iaurtul într-un ulcior.
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecul de ouă în făină și amestecați totul cu o spatulă până când nu există bulgări vizibile de făină. Împărțiți amestecul între cele 6 forme, puneți-l pe o tavă de copt și gătiți-l în centrul cuptorului timp de 30 de minute sau până când o frigăruie împinsă în prăjituri iese curată. Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet. Poate fi făcut cu până la 5 zile înainte, înfășurat bine în folie alimentară și depozitat într-un recipient sigilat; sau congelați până la 6 săptămâni.
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți mousse de ciocolată. Topiți ciocolata într-un castron mic peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se amestecă gălbenușul de ou.
Bateti albusul de ou intr-un alt bol pana se intareste, adaugati zaharul si continuati sa bateti pana devine lucios si gros.
Se toarnă crema într-un al treilea bol și se bate ușor până se îngroașă. Introduceți crema în ciocolată și amestecați pentru a combina.
Adăugați albușul bătut și, folosind o lingură de metal, pliați împreună până când nu mai rămân dungi de albuș de ou. Se răcește până este nevoie.
Tapetați fiecare matriță de budincă cu folie alimentară.
Îndepărtați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit mic zimțat pentru a crea o suprafață plană. Împărțiți cu grijă prăjiturile în 2 sau 3 straturi prin mijlocul lor. Reasamblați prăjiturile în formele de budincă, înmuiând fiecare strat de burete cu lichior și stratificând cu mousse de ciocolată. Acoperiți prăjiturile cu orice folie alimentară care depășește și apăsați ușor în jos. Răciți prăjiturile timp de cel puțin 3 ore sau până la 2 zile înainte de servire.
Topiți ciocolata albă într-un castron mic peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Întoarceți fiecare tort și desfaceți.
Stropiți partea superioară a fiecăruia cu puțină ciocolată albă, lăsând-o să stropească pe părți. Decorați folosind o crenguță mică de ilfin real sau artificial. Lăsați ciocolata albă să se stabilească timp de 20 de minute înainte de servire.