O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Parmezan Spaghete Squash Bowls, Vinete Parmezan Musca Paste Boluri, și Salată Caesar în boluri cu parmezan piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic. Se amestecă zahărul; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă făina, praful de copt, sarea și brânza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Se amestecă amestecul de drojdie și doar suficientă zară, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Scurtarea
Aluat
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească în loc cald 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți exteriorul a șase căni de cremă de 10 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați cupele cu susul în jos într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch. Împărțiți aluatul în 6 părți egale. Pat sau rola fiecare parte în cerc de 7 inch. Formați cercurile de aluat peste exteriorul cupelor de cremă. (Nu lăsați să se îndoaie sub marginile cupelor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc. Ridicați cu grijă bolurile de pâine din cupele cu cremă-cupele cu cremă și pâinea vor fi fierbinți. Răciți bolurile de pâine în poziție verticală pe grătar.