Bolurile reteta piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 6,27 USD pe porție. O porție conține 912 calorii, 69G de proteine, și 50g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, unt, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, Veggie Quinoa Bowls (Buddha Bowls), și Piept pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru piept: aduceți carnea de vită la temperatura camerei și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Presărați pieptul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare până la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Adăugați carnea și rumeniți pe ambele părți, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
7
Adăugați 1 lingură de ulei și apoi adăugați usturoiul, țelina, morcovii, ardeii iute, ceapa și ghimbirul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Morcov
țelină
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Ulei De Gătit
8
Adăugați pasta de roșii și amestecați. Apoi, adăugați stocul, tamari, mirin și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Oțet
Tamari
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Stoc
9
Adăugați pieptul și capacul. Se fierbe la cuptor până se înmoaie foarte mult, 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți pieptul din sos. Pureați sosul pentru a netezi într-un robot de bucătărie sau cu un blender de imersie, dacă doriți. Se taie pieptul și se adaugă înapoi la sos. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Se reîncălzește la foc mediu, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Procesor De Alimente
11
Pentru orez: în noaptea pe care o serviți, încălziți stocul și untul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Stoc
Orez
12
Adăugați orezul și amestecați. Se condimentează cu sare și se acoperă, se reduce focul la foc mic, mediu scăzut. Într-un robot de bucătărie, pulsați spanacul și coriandrul într-o cotletă fină. După ce orezul a gătit 15 minute, amestecați cilantro, spanacul și coaja de var. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 3 minute. Fluff cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Spanac
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
13
Tăiați varul zested în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Var
14
Umpleți bolurile cu orezul verde și faceți o fântână în centrul bolului. Umpleți cu carnea de vită și acoperiți cu sucul dintr-o pană de var, scallions, picătură de ulei de susan, semințe de susan și câteva picături de sos fierbinte.