Bol de orez cu porc și sparanghel

Bol de orez cu porc și sparanghel
Bolul de orez cu carne de porc și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, orez sushi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol de orez coreean cu friptură, sparanghel și ou prăjit, Friptură De Porc, Sparanghel Și Castron De Roșii Cherry, și Bol de orez cu friptură, roșii prăjite și sparanghel și ciuperci caramelizate și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare. Când apa fierbe, acoperiți, opriți focul și lăsați să stea 14 minute. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați ouăle în apă cu gheață și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
În timp ce ouăle se gătesc, într-o a doua cratiță medie aduceți orezul, sarea și 3 căni de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 15 minute. Scoateți căldura, încă acoperită și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
În timp ce orezul se fierbe și ouăle stau, amestecați carnea de porc, sake și 2 linguri. tamari într-un castron mic. Curățați și radeți ghimbirul. Puneți 1 lingură. ghimbir cu carnea de porc; puneți restul într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
TamariTamari
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
În timp ce orezul se gătește, curățați și tocați aproximativ usturoiul și tocați ceapa verde; adăugați ambele în bolul de ghimbir. Tăiați capetele lemnoase de pe sparanghel, tăiate în 1 1/2-in. bucăți și puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
În timp ce orezul stă, într-o tigaie mare la foc mare adăugați 1 lingură. amestec de ulei și carne de porc. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc este fiarta, aproximativ 4 minute. Între timp, pufați orezul cu o furculiță și împărțiți uniform între 4 și 6 boluri și așezați-le lângă aragaz. Topiți orezul cu sucuri de porc și tigaie, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Întoarceți tigaia la căldură și adăugați 1 lingură rămasă. ulei, ghimbir rezervat, usturoi și ceapă verde. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați sparanghel și restul de 1 linguriță. tamari și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
TamariTamari
9
Adăugați bulion, acoperiți și gătiți până când sparanghelul este doar fraged la mușcătură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
În timp ce sparanghelul gătește, ouăle se usucă, se curăță și se taie în 1/4-in. felii. Împărțiți sparanghelul și sucurile de tigaie uniform între bolurile de orez și carne de porc. Completați fiecare porție cu felii de ou și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Curcan măcinat: substitut 1 lb. pentru carnea de porc pentru o cină mai slabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Orez brun: folosiți orez brun cu cereale medii pentru o plecare sănătoasă și sănătoasă de la orezul alb (creșteți timpul de gătit pentru orez la 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
În locul sparanghelului, utilizați oricare dintre următoarele la Pasul 6: spanac proaspăt, 20 oz., clătite și orice tulpini dure îndepărtate (reduceți bulionul de pui la 1/4 cană); fasole verde, 1 lb., capete tăiate și tăiate în 1 1/2-in. bucăți; Broccoli, 2 capete medii, tăiate în 1-in. flori (creșteți timpul de gătit la aproximativ 4 minute); Baby bok choy, 4 capete, separate în frunze individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista