Bolul de orez cu carne de porc și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, orez sushi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol de orez coreean cu friptură, sparanghel și ou prăjit, Friptură De Porc, Sparanghel Și Castron De Roșii Cherry, și Bol de orez cu friptură, roșii prăjite și sparanghel și ciuperci caramelizate și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare. Când apa fierbe, acoperiți, opriți focul și lăsați să stea 14 minute. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați ouăle în apă cu gheață și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
În timp ce ouăle se gătesc, într-o a doua cratiță medie aduceți orezul, sarea și 3 căni de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 15 minute. Scoateți căldura, încă acoperită și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
În timp ce orezul se fierbe și ouăle stau, amestecați carnea de porc, sake și 2 linguri. tamari într-un castron mic. Curățați și radeți ghimbirul. Puneți 1 lingură. ghimbir cu carnea de porc; puneți restul într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tamari
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
În timp ce orezul se gătește, curățați și tocați aproximativ usturoiul și tocați ceapa verde; adăugați ambele în bolul de ghimbir. Tăiați capetele lemnoase de pe sparanghel, tăiate în 1 1/2-in. bucăți și puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
În timp ce orezul stă, într-o tigaie mare la foc mare adăugați 1 lingură. amestec de ulei și carne de porc. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc este fiarta, aproximativ 4 minute. Între timp, pufați orezul cu o furculiță și împărțiți uniform între 4 și 6 boluri și așezați-le lângă aragaz. Topiți orezul cu sucuri de porc și tigaie, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Întoarceți tigaia la căldură și adăugați 1 lingură rămasă. ulei, ghimbir rezervat, usturoi și ceapă verde. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați sparanghel și restul de 1 linguriță. tamari și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tamari
9
Adăugați bulion, acoperiți și gătiți până când sparanghelul este doar fraged la mușcătură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
În timp ce sparanghelul gătește, ouăle se usucă, se curăță și se taie în 1/4-in. felii. Împărțiți sparanghelul și sucurile de tigaie uniform între bolurile de orez și carne de porc. Completați fiecare porție cu felii de ou și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
1
Curcan măcinat: substitut 1 lb. pentru carnea de porc pentru o cină mai slabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Orez brun: folosiți orez brun cu cereale medii pentru o plecare sănătoasă și sănătoasă de la orezul alb (creșteți timpul de gătit pentru orez la 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Mazăre Goya®
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
În locul sparanghelului, utilizați oricare dintre următoarele la Pasul 6: spanac proaspăt, 20 oz., clătite și orice tulpini dure îndepărtate (reduceți bulionul de pui la 1/4 cană); fasole verde, 1 lb., capete tăiate și tăiate în 1 1/2-in. bucăți; Broccoli, 2 capete medii, tăiate în 1-in. flori (creșteți timpul de gătit la aproximativ 4 minute); Baby bok choy, 4 capete, separate în frunze individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baby Bok Choy
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă