Bol Cu Tăiței Vietnamezi

Bol Cu Tăiței Vietnamezi
Rețeta bolului de tăiței Vietnamezi este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 374 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței de orez, amestec de salată, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol De Tăiței De Creveți Vietnamezi La Grătar, Bol vietnamez de chiftele și tăiței de cartofi dulci, și Vietnameză sare și piper creveți orez tăiței castron (Bun Tom Xao) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului și împărțiți-le între 6 boluri de servire. Se acoperă cu amestec de slaw și ceapă.În timp ce tăiței se gătesc, combinați bulionul de pui, sosul de pește și sosul de soia într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foarte scăzut, pentru a menține bulionul chiar sub foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul într-o tigaie foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc și se fierbe la 145 F, 1 până la 2 minute pe fiecare parte (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de trei minute. Aranjați carnea de porc deasupra bolurilor cu tăiței.Se toarnă în bulion fierbinte, se ornează cu busuioc și pene de var și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista