O porție conține 606 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. 6805 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, prăjituri cu napolitane de ciocolată, lichior curacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vineri Happy Hour: Albastru Curacao Margarita, Happy Hour Vineri! Aperitive cu fructe și nuci cu brânză albastră, și Halloween Happy Hour pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit. În robotul de bucătărie, puneți cookie-urile. Acoperiți; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați untul topit. Acoperiți; procesați până se omogenizează bine. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Într-o cratiță mare, amestecați ingredientele rămase, cu excepția frisca cu măturică. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu telul, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă umplutura în crustă. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Apăsați folie de plastic pe umplutură pentru a preveni formarea stratului dur deasupra. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Pentru a servi, tăiați plăcinta răcită în felii. Se acoperă cu frișcă. Păstrați plăcinta rămasă acoperită la frigider.