BLT pană cu Roquefort
BLT Wedge cu Roquefort este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salată, roșii, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și The Wedge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ingredientele de pansament într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați de câteva ori, fiind sigur că lăsați o parte din bucățile de brânză.
Tăiați salata în 6 pene. Clătiți și înfășurați prosoape de hârtie pentru a se usca.
Topiți fiecare pană cu pansament.
Garnisiți cu slănină, roșii și pătrunjel Italian tocat.