BLT Wedge cu Roquefort este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salată, roșii, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și The Wedge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ingredientele de pansament într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați de câteva ori, fiind sigur că lăsați o parte din bucățile de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați salata în 6 pene. Clătiți și înfășurați prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Topiți fiecare pană cu pansament.
4
Garnisiți cu slănină, roșii și pătrunjel Italian tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită