BLT Frittata

BLT Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați ulei, pancetta și usturoi în tigaie. Când pancetta se rumeneste la margini și începe să se rumenească, adăugați rucola. Se ofilesc rucola, se amestecă roșiile. Bateți ouăle împreună cu jumătate și jumătate.
Turnați ouăle peste umpluturi și lăsați ouăle să se stabilească. Folosind o spatulă, ridicați ouăle de pe fundul tigaiei, lăsați mai mult din oul lichid să se așeze. Când frittata s-a setat, transferați la cuptor și gătiți 10 până la 12 minute până când blatul este maro auriu profund.
Scoateți frittata și lăsați-o să stea 5 minute.
Tăiați în pene și serviți.