Bloody Mary Salt
Bloody Mary Salt este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 băutură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 21 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, sare kosher, sos tabasco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary, și Brewed Mary: Bere Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc.Tăiați foarte subțire roșiile și puneți-le într-un castron mic.
Stropiți cu Tabasco și Worcestershire și aruncați cu mâinile pentru a combina.
Așezați roșiile pe o foaie de copt și întindeți-le într-un singur strat, lăsând cel puțin un spațiu de 1/2 inch între felii.
Coaceți până când sunt întunecate la culoare și suprafața se simte uscată la atingere, aproximativ 30 de minute.
Așezați foaia de copt pe o grătar și lăsați roșiile să se răcească complet (se vor crocanta pe măsură ce se răcesc).
Transferați roșiile într-o râșniță de cafea sau condimente și pulsați în bucăți mici, fulgi, nu mai mari decât o sămânță de susan, aproximativ 8 până la 10 (1 secundă) impulsuri.
Adăugați semințele de țelină și pulsați o dată sau de două ori pentru a combina.
Transferați amestecul într-un castron mediu, răzuind orice biți blocați în râșniță.
Adăugați sarea în castron și amestecați pentru a combina. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 luni.