Bloody Mary Granita
Bloody Mary Granitan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 155 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, hrean, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Rețetă Fierbinte Și Picantă De Granita Bloody Mary, Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de roșii, sosul Worcestershire, hreanul, sosul fierbinte, pătrunjelul, 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare de țelină într-un castron mare. Suc de jumătate din lămâie; se adaugă în castron împreună cu sucul de măsline.
Transferați 1 cană de amestec într-un castron și amestecați vodca; acoperiți și congelați până când este gata de servit (nu se va solidifica).
Turnați amestecul de suc de roșii rămas într-un vas de copt, acoperiți și congelați cel puțin 3 ore, amestecând cu o furculiță după 30 de minute pentru a sparge orice cristale de gheață.
Când este gata de servit, răzuiește granita cu o furculiță, astfel încât textura să fie similară cu gheața zdrobită.
Tăiați jumătatea de lămâie rămasă în 8 pene. Filetați 2 bucăți de țelină, 2 măsline și 2 pene de lămâie pe 4 frigarui, alternând garniturile.
Se amestecă boiaua și restul de 1/2 linguriță de sare de țelină pe o farfurie. Umeziți marginea a 4 pahare cu un prosop de hârtie umed și rotiți-le în condimente pentru a acoperi.
Se toarnă o parte din amestecul de vodcă în fiecare pahar și se acoperă cu granita; garnisiți cu frigarui și serviți cu paie și lingură.
Fotografie de Stephanie Foley