Bloody Mary Ceviche

Bloody Mary Ceviche
Rețeta Bloody Mary Ceviche poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 71 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită coriandru, castraveți, creveți și roșii romi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare latino-americană. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel Mai Bun Bloody Mary (+Construiește-Ți Propriul Bar Bloody Mary), Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor creveții, roșiile, ceapa roșie, castravetele și coriandrul într-un castron și turnați amestecul Bloody Mary. Strângeți limele peste amestec, adăugați un strop de sos de ardei iute și presărați sare și piper. Aruncați din nou, acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 3 până la 4 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bloody MaryBloody Mary
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: șampanie, Vin Spumant

Șampania și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Ceviche. Șampania și alte vinuri albe spumante sunt suficient de clare și răcoritoare pentru a completa Un ceviche ușor. Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista