Blinis de porumb proaspăt cu somon afumat și cremă de arpagic

Blinis de porumb proaspăt cu somon afumat și cremă de arpagic
Blinis de porumb proaspăt cu somon afumat și cremă de arpagic este un pescatarian mâncare de dimineață. O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână, făină de porumb măcinată fin, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Blini de porumb cu somon afumat și cremă de arpagic, Clatite de porumb cu somon afumat si crema de lamaie-arpagic, și Blinis cu somon afumat.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și arpagicul într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați sâmburii din Spicul de porumb. Răzuiți pulpa rămasă din știulet folosind partea plictisitoare a unei lame de cuțit. Aruncați știuleții. Puneți porumbul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și făina de porumb într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați laptele și gălbenușul de ou într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați cu un tel până când este umed. Se amestecă porumbul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați albușul de ou într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Puneți aproximativ 1 lingură de aluat pe blini pe tigaie, răspândindu-se la aproximativ 2 inci diametru. Gatiti 2 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile incep sa se fixeze. Întoarceți cu grijă blinis; gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați blinis într-un platou de servire și aranjați într-un singur strat; păstrați cald. Repetați procesul cu aluatul rămas. Completați fiecare blini cu 1 bucată de somon și 1 linguriță de amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SomonSomon
10
Garnisiți cu arpagic tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista