Blinis de porumb proaspăt cu somon afumat și cremă de arpagic
Blinis de porumb proaspăt cu somon afumat și cremă de arpagic este un pescatarian mâncare de dimineață. O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână, făină de porumb măcinată fin, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Blini de porumb cu somon afumat și cremă de arpagic, Clatite de porumb cu somon afumat si crema de lamaie-arpagic, și Blinis cu somon afumat.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și arpagicul într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.
Tăiați sâmburii din Spicul de porumb. Răzuiți pulpa rămasă din știulet folosind partea plictisitoare a unei lame de cuțit. Aruncați știuleții. Puneți porumbul deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și făina de porumb într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele și gălbenușul de ou într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați cu un tel până când este umed. Se amestecă porumbul, sarea și piperul.
Așezați albușul de ou într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de porumb.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Puneți aproximativ 1 lingură de aluat pe blini pe tigaie, răspândindu-se la aproximativ 2 inci diametru. Gatiti 2 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile incep sa se fixeze. Întoarceți cu grijă blinis; gătiți timp de 1 minut mai mult.
Transferați blinis într-un platou de servire și aranjați într-un singur strat; păstrați cald. Repetați procesul cu aluatul rămas. Completați fiecare blini cu 1 bucată de somon și 1 linguriță de amestec de smântână.
Garnisiți cu arpagic tocat, dacă doriți.