Blinele de cartofi: Crocche di Patate

Blinele de cartofi: Crocche di Patate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blinele de cartofi: Crocche di Patate. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino, pesmet, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Croccette di patate (Crochete de cartofi), Crochete de cartofi- - - Panzeroti di Patate, și GATT di patate (cartofi "tort") pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și curățați cartofii, tăiați-i în bucăți de 1 inch și apoi scufundați cartofii curățați în apă rece, astfel încât să nu se oxideze. Când toți cartofii sunt decojiți și tăiați, puneți-i în oală mare. Umpleți vasul cu apă rece pentru a acoperi doar cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți apa la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți cartofii fierți. Când sunt suficient de reci pentru a se ocupa, rulați cartofii fierți, deși o moară de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și cele 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se amestecă cu o lingură de lemn până se combină bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Adăugați ambele brânzeturi și condimentați, după gust, cu sare și piper. Folosind lingura de lemn, amestecați din nou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
7
Într-un castron separat sau în vasul unui mixer electric cu suport echipat cu un atașament de măturică, bateți albusul de ou până când formează vârfuri ferme lucioase. Folosind o spatulă, pliați ușor albusul de ou bătut în amestecul de cartofi. Scopul aici este de a adăuga volum amestecului de cartofi, nu de a dezumfla albusurile. Îndoiți ușor firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 F grade. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
10
Folosind o lingură, măsurați o lingură completă de amestec de cartofi pentru a forma crocche. Puteți folosi mâna pentru a modela ușor amestecul într-un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
11
Lucrând în loturi de 6, prăjiți crocche de cartofi până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate crocche sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista