Blinele de cartofi: Crocche di Patate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blinele de cartofi: Crocche di Patate. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino, pesmet, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Croccette di patate (Crochete de cartofi), Crochete de cartofi- - - Panzeroti di Patate, și GATT di patate (cartofi "tort") pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și curățați cartofii, tăiați-i în bucăți de 1 inch și apoi scufundați cartofii curățați în apă rece, astfel încât să nu se oxideze. Când toți cartofii sunt decojiți și tăiați, puneți-i în oală mare. Umpleți vasul cu apă rece pentru a acoperi doar cartofii.
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți apa la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Scurgeți cartofii fierți. Când sunt suficient de reci pentru a se ocupa, rulați cartofii fierți, deși o moară de alimente.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și cele 2 ouă.
Se amestecă cu o lingură de lemn până se combină bine.
Adăugați ambele brânzeturi și condimentați, după gust, cu sare și piper. Folosind lingura de lemn, amestecați din nou până se combină bine.
Într-un castron separat sau în vasul unui mixer electric cu suport echipat cu un atașament de măturică, bateți albusul de ou până când formează vârfuri ferme lucioase. Folosind o spatulă, pliați ușor albusul de ou bătut în amestecul de cartofi. Scopul aici este de a adăuga volum amestecului de cartofi, nu de a dezumfla albusurile. Îndoiți ușor firimiturile de pâine.
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 F grade. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Folosind o lingură, măsurați o lingură completă de amestec de cartofi pentru a forma crocche. Puteți folosi mâna pentru a modela ușor amestecul într-un cerc.
Lucrând în loturi de 6, prăjiți crocche de cartofi până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate crocche sunt fierte.