Biți Urât: Sopaipillas

Biți Urât: Sopaipillas
The Nasty Bits: Sopaipillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, untură, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biți Urât: Cod Milt, The Nasty Bits: capul porcului, și The Nasty Bits: Pizza cu ureche de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele uscate într-un castron și tăiați untura cu o furculiță, până când există doar fulgi mici de în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se dizolvă drojdia în apă caldă; se adaugă zahărul și se lasă deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați drojdia în laptele opărit răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Adăugați lichidul la ingredientele uscate.
5
Se amestecă pentru a forma un aluat shaggy, dar nu prea umed. Frământați aluatul timp de 7 până la 10 minute, până când este neted și destul de elastic. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Între timp, încălziți untura redată într-un wok sau o tigaie, până când termometrul pentru bomboane înregistrează 300 F la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inci și tăiați-l în pătrate de 3 inci. Glisați pătratele de aluat în untură, câte două, fără a răsturna decât după ce pătratele se umflă. Se prăjește pe ambele părți, răsturnând doar după cum este necesar timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
UnturăUntură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Se servește cald cu miere și conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista