Biscuiți Picante
Reteta Scones picant ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 30 minute. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 12. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coacăze, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Biscuiți De Dovleac Picant, Scones Ghimbir Picant, și Biscuiți de salvie de dovleac cu gem picant de cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, zahărul alb, praful de copt, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată și sarea într-un bol și amestecați bine.
Se taie untul până se sfărâmă și se amestecă stafidele. Faceți o fântână în centru.
Într-un castron mic bateți oul până se spumă.
Se amestecă laptele și se toarnă în fântâna făcută în ingredientele uscate. Se amestecă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor de 8 până la 10 ori. Puneți aluatul în două cercuri de 6 inci și transferați pe foaia de copt pregătită.
Ungeți blaturile cu lapte și presărați cu zahăr. Scor fiecare top în 6 pene în formă de plăcintă.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 minute sau până când se ridică bine și se rumenesc.
Se servește fierbinte cu unt. Untul de arțar merge foarte bine cu aceste biscuiți.