Biscuiți Fritatta Cu Șuncă Și Ouă
Biscuiții cu șuncă și ouă Fritatta ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amestec de brânză, grands! biscuiti din lapte de unt de la calibru, rosii prune si alte cateva ingrediente la indemana, le puteti face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă și biscuiți cu șuncă, Biscuiți Cu Ouă Și Șuncă, și Biscuiți verzi, ouă și șuncă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit. Separați aluatul în 8 biscuiți. Pe foaia de prăjituri, așezați biscuiții la o distanță de 3 inci. Apăsați fiecare în rundă de 4 inci cu jantă înaltă de 1/4 inci în jurul marginii exterioare.
Într-un castron mic, bateți 1 din ouă.
Periați blaturile și părțile laterale ale biscuiților.
Se presară cu 1 linguriță de condiment Italian.
Într-un alt castron mic, bateți restul de 2 ouă și restul de 1/4 linguriță de condimente italiene. Lingurați uniform în indentări în fiecare biscuit. Biscuiți de Top cu șuncă, 1/2 cană de brânză, ardeii prăjiți, roșiile, busuiocul feliat și restul de 1/2 cană de brânză.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc și ouăle sunt setate.
Se ornează cu crenguțe de busuioc și roșii cherry.