Biscuiți Fritatta Cu Șuncă Și Ouă

Biscuiți Fritatta Cu Șuncă Și Ouă
Biscuiții cu șuncă și ouă Fritatta ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amestec de brânză, grands! biscuiti din lapte de unt de la calibru, rosii prune si alte cateva ingrediente la indemana, le puteti face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă și biscuiți cu șuncă, Biscuiți Cu Ouă Și Șuncă, și Biscuiți verzi, ouă și șuncă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit. Separați aluatul în 8 biscuiți. Pe foaia de prăjituri, așezați biscuiții la o distanță de 3 inci. Apăsați fiecare în rundă de 4 inci cu jantă înaltă de 1/4 inci în jurul marginii exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mic, bateți 1 din ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Periați blaturile și părțile laterale ale biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4
Se presară cu 1 linguriță de condiment Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
5
Într-un alt castron mic, bateți restul de 2 ouă și restul de 1/4 linguriță de condimente italiene. Lingurați uniform în indentări în fiecare biscuit. Biscuiți de Top cu șuncă, 1/2 cană de brânză, ardeii prăjiți, roșiile, busuiocul feliat și restul de 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc și ouăle sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se ornează cu crenguțe de busuioc și roșii cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista