Biscuiți Fluture Căpșuni-Portocalii
Biscuiții fluture căpșuni-portocalii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 311 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de zahăr spumant grosier, conserve de căpșuni, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes Cu Fluturi De Căpșuni, Înghețată de căpșuni cu lapte de cocos peste biscuiți cu portocale cu miere și #EatHealthy15 cu @ HappyFoodHolly, și Budincă De Mango Și Floare De Portocal, Biscuiți Cu Mămăligă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
Separați aluatul în 8 biscuiți. Separați fiecare biscuit în 2 straturi; întindeți aproximativ 1/2 linguriță de conserve între straturi, apoi puneți biscuiții la loc. Prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Tăiați biscuiții în jumătate.
Așezați 2 jumătăți pe foaia de cookie-uri cu marginile rotunde care se suprapun ușor pentru a arăta ca fluture; apăsați împreună acolo unde se ating marginile rotunde. Faceți încă 7 biscuiți fluture.
Întindeți conservele rămase pe blaturi de biscuiți; presărați fiecare cu coajă de portocală și aproximativ 1/2 linguriță de zahăr spumant.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți frișca până se formează vârfuri moi. Bateți în 2 lingurițe zahărul și vanilia.
Pentru a servi, aranjați felii de căpșuni pe vârfurile biscuiților fluture pentru aripi; pipă frișcă pentru a forma corpul și Antena fiecărui fluture.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.