Biscuiți de Vită N Cheddar

Biscuiți de Vită N Cheddar
Reteta Biscuiti Beef N Cheddar Biscuits se poate face in aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți per porție. O porție conține 316 calorii, 7 g de proteine și 18 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, biscuiți, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: oală cu carne de vită și legume cu biscuiți cheddar, oală cu carne de vită și legume cu biscuiți cheddar și oală cu carne de vită și legume cu biscuiți cheddar.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită tocată și sosul de grătar într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tuburi (4-1/2 Uncii Fiecare) Biscuiți Refrigerați2 Tuburi (4-1/2 Uncii Fiecare) Biscuiți Refrigerați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pune câte un biscuit în fiecare dintre cele 12 cupe de brioșe unse cu unt; apăsați ferm pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale. Puneti 1 pana la 2 linguri de amestec de vita in fiecare cana; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Coaceți la 350° timp de 15-18 minute sau până când biscuiții sunt aurii și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista