Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar
Salata de M mincroche, Frisincrode și ridiche cu vinaigretă de muștar este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 119 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, șalotă, frisincrume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar, Salată de andive, M. M. și ridichi cu vinaigretă de șampanie, și M salată de capră cu brânză de capră și vinaigretă de fenicul-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți muștarul, șalota, zahărul, sarea, piperul și oțetul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Chiar înainte de servire, aruncați ingredientele salatei cu suficientă vinetă pentru a acoperi și condimenta cu sare și piper.
·În cazul în care m-ul pe care îl cumpărați are dopuri atașate, veți avea nevoie de 3 uncii înainte de tăiere; dacă cumpărați frunze libere, veți avea nevoie de 1 1/2 uncii.* Verdele poate fi spălat și uscat cu 1 zi înainte, apoi răcit în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.