Biscuiți De Lapte De Unt De Modă Veche

Biscuiți De Lapte De Unt De Modă Veche
Biscuiții de modă veche durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din sud. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Biscuiți De Modă Veche, Plăcintă Cu Lapte De Unt De Modă Veche, și Gogoși De Lapte De Unt De Modă Veche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați zeama, uleiul și smântâna; se amestecă în amestecul de făină doar până se umezește. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați de 8-10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Pat sau rola la 1/2-in. grosime; tăiat cu un 2-1 / 2-in făinat. tăietor de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
RolaRola
4
Locul 2 în. separat pe o foaie de copt negrasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 400 de euro timp de 8-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Biscuiți cu lapte bătut în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Wagner Vineyards Riesling Ice cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea ușoară a strugurilor congelați extrage doar sucul, lăsând în urmă apă sub formă de gheață. Rezultatul este acest vin de desert luxos, plin de corp. Aromatic și zesty, fiecare înghițitură a explodat cu fructe vibrante și lasă în urmă un finisaj plin de viață și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista