Biscuiți De Ghimbir Proaspăt Umpluți Cu Lămâie
Rețeta de ghimbir proaspăt umplut cu lămâie ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 40 minute. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 314 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, caș de lămâie, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Scones umplute cu semințe de mac cu caș de lămâie, Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Cremă Proaspătă De Afine Cu Ghimbir Confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor foaia de biscuiți.
Se amestecă făina, 1/4 cană zahăr și praful de copt într-un castron mare.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă Zara și gingerroot până când aluatul părăsește partea bolului și formează o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați jumătate din aluat pe foaia de cookie; pat sau rola în cerc de 7 inch.
Întindeți cașul de lămâie peste aluat până la 1/2 inch de margine. Bateți sau Rulați aluatul rămas în cerc de 7 inci; așezați ușor peste cașul de lămâie. Prindeți ușor marginea pentru a sigila.
Tăiați suprafața aluatului în 8 pene, făcând tăieturi adânci de 1/4 inch (nu tăiați în caș de lămâie).
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute pe foaia de cookie.
Scoateți din foaia de cookie pe platoul sau vasul de servire; tăiat în pene.