Biscuiți Cu Zahăr Vegan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 1,1 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahărul sub formă de pudră de cofetărie, făina, atât de aromat lactate fără migdale originale plus lapte de migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 170 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Cu Zahăr Vegan, Biscuiți Cu Zahăr Vegan, și Biscuiți Cu Zahăr Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună margarina și zahărul. Se amestecă atât de delicios lapte de migdale, ulei de canola și vanilie. Adăugați treptat făina, praful de copt, crema de tartru și alternativa de brânză cremă. Este posibil să trebuiască să vă folosiți mâinile în acest moment pentru a termina amestecarea.Formați aluatul într-o pâine lungă și înfășurați în celofan. La frigider pentru câteva ore.Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți (175 de bucăți). Ungeți foile de cookie sau folosiți o folie antiaderentă.Pe o suprafață ușor făinată (am lipit în schimb o foaie de folie antiaderentă pe blatul nostru), întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri.
Așezați cookie-ul de aproximativ 1 inch pe foi.
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până când fundul și marginile încep să devină maro deschis.
Scoateți din foaia de copt și răciți pe rafturile de sârmă.Odată răcit, gheață cu glazură perfectă și decorați după dorință. A se păstra într-un etanș container.In castron mediu, amestecați împreună zahărul cofetarilor și laptele de migdale atât de delicios până se omogenizează. Bateți în sirop de porumb și extract de migdale până când glazura este netedă și lucioasă. Dacă glazura este prea groasă, adăugați mai mult sirop de porumb.
Adăugați colorant alimentar la intensitatea dorită. Înmuiați prăjiturile și lăsați să se usuce peste noapte.