Biscuiți cu whisky caramel
Biscuiții cu whisky caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 48. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 21 de fani. Un amestec de praf de copt, făină, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gnocchi de dovlecei cu sos de cremă de whisky , plăcintă cu whisky irlandez și Madeleines cu whisky fudge irlandez .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, bate untul și zaharurile până se sfărâmiciază. Incorporati iaurtul, uleiul si vanilia. Într-un alt bol, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat amestecul de zahăr.
Modelați în 1 inch. mingi; așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Se aplatizează cu fundul unui pahar înmuiat în făină.
Coaceți 7-9 minute sau până când marginile sunt maro deschis. Se răcește pe tigăi 2 minute.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un cuptor cu microunde, topește caramelele cu whisky; se amestecă până la omogenizare.
Întindeți peste fursecuri.
Stropiți cu ciocolată; presarati cu sare daca doriti.
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.