Biscuiți cu unt de trandafir

Biscuiți cu unt de trandafir
Rețeta de prăjituri cu unt de trandafir poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru 40 de cenți pe porție, primești un desert care servește 39. O porție conține 88 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsime. Un amestec de glazură de vanilie, pastă de colorant alimentar, pastă de colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, care poate fi îmbunătățit. Încercați Rosebud, prăjituri cu ciocolată M&M umplute triple, biscuiți cu toffee și prăjituri cu unt de arahide și prăjituri cu ciocolată M&M triple umplute, biscuiți cu caramel și prăjituri cu unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, cremă unt și zahăr. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si Nucsoara MacinataFrisca Si Nucsoara Macinata
8 (1 Uncie) Pătrate De Ciocolată Semi-dulce De Copt BAKER'S, Topită, Răcită Ușor8 (1 Uncie) Pătrate De Ciocolată Semi-dulce De Copt BAKER'S, Topită, Răcită Ușor
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De DovleacCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Combinați făina, sarea și praful de copt; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Nuanțați aluatul în roșu. Formați o minge. Înfășurați în folie de plastic; pune la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 7)Albusuri De Ou (aproximativ 7)
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
Cartofi Galbeni Cu CarneCartofi Galbeni Cu Carne
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Modelați aluatul în 3/4 inci. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
4
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt unse; aplatizați la 1/4 inchi. grosime. Cu un cuțit ascuțit, tăiați două fante în partea de sus a fiecărui cerc, formând un boboc de flori. Ciupiți partea de jos a fiecărui mugure, formând capătul tulpinii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)
CuțitCuțit
5
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiti OREO Cu Sandvici Cu Ciocolata, Maruntiti FinBiscuiti OREO Cu Sandvici Cu Ciocolata, Maruntiti Fin
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet. Nuanță verde glazură. Folosind un vârf de frunză mic, țeavă frunzele pe capătul tulpinii fiecărei flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie X 7-1/2 Inchi)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie X 7-1/2 Inchi)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții39
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista