Biscuiți cu sos de cârnați
Biscuiții cu sos de cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de lapte, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Încercați Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Biscuiți și sos de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.într-un castron, Cerneti impreuna 1 1/2 cani faina, faina de tort, zahar, praf de copt si 1/2 lingurita. sare. Într-un alt castron, bateți crema până se formează vârfuri moi. Folosiți o furculiță pentru a amesteca crema în ingrediente uscate. Apăsați într-o bilă pe o suprafață de lucru ușor înmuiată.
Întindeți aluatul la o grosime de 3/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci, tăiați aluatul în 8 runde.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Folosind un cuțit, tăiați capetele carcaselor de cârnați. Stoarceți carnea și aruncați carcasele. Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți cârnați, rupându-vă cu o lingură de lemn, până când tocmai ați fiert, 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată, lăsând grăsime în urmă.
Măsurați grăsimea în tigaie; adăugați unt la 3 linguri egale. Reduceți căldura la mediu; adăugați 3 linguri. făină. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc usor, aproximativ 2 minute. Se amestecă laptele. Aduceți la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, 1 minut. Se amestecă cârnații și se condimentează cu sare și piper.
Serviți fierbinte, cu biscuiți calzi.