Biscuiți cu smântână și arpagic
Biscuiții cu smântână și arpagic sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 32 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână smântână, lapte, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Smântână Și Arpagic, Biscuiți cu smântână și arpagic, și Biscuiți cu smântână și arpagic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, smântâna și arpagicul până se formează aluatul moale.
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick. Formați o minge; frământați de 10 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch.
Tăiați în 10 runde cu tăietor de 2 inci sau pahar de băut înmuiat în amestec Bisquick. Pe foaia de cookie-uri ungreased, puneți runde la distanță de 2 inci.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.