Biscuiți Cu Scorțișoară-Coacăz
Biscuiții cu scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, margarină, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scorțișoară-Coacăz Pâine De Ovăz, Scorțișoară Coacăz Fulgi De Ovăz Dantelă Cookie-Uri, și Făină de porumb și coacăz Griddlecakes cu sirop de mere-scorțișoară.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă coacăzele.
Adăugați 2 linguri plus 1 linguriță de lapte, amestecând cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Presărați 1/2 linguriță de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 4 sau 5 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch; tăiați în runde cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați rundele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Combinați zahărul pudră și 1/2 linguriță de lapte, amestecând bine.
Stropiți glazura peste biscuiții calzi.