Biscuiți Cu Parmezan Și Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții parmezan și arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 19 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de piper, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Parmezan, Biscuiți Cu Lapte De Arpagic Parmezan, și Sandwich de curcan cu biscuiți cu parmezan de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați laptele și 2 linguri de ou; deoparte. Într-un alt castron, combinați făina, praful de copt, sarea și piperul.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă amestecul de lapte doar până se umezește. Se amestecă arpagicul. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați de 8-10 ori.
Pat sau rola la 1/2-in. grosime; tăiat cu o făină 2-1 / 2-in. tăietor de biscuiți.
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Combinați oul rămas și apa; periați biscuiții.
Coaceți la 425 de minute timp de 8-12 minute sau până se rumenesc.