Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați
Biscuiții cu lapte bătut și sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2943 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica toate scop făină, ceapă, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, și Biscuiți cu zară cu sos de cârnați de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina în ceașca de măsurare și nivelați-o cu partea din spate a unui cuțit. Dacă scoateți făina, aceasta se va împacheta în cupa de măsurare, producând prea multă făină,
În loc de 4 linguri fiecare de unt și scurtare, nu ezitați să utilizați 8 linguri de scurtare sau unt sau orice combinație de până la 8 linguri.1 Preîncălziți cuptorul la 450 F. Pregătiți o suprafață făinoasă pentru modelarea aluatului și pregătiți o foaie de copt unsă (căptușită cu foi de Silpat dacă le aveți).2
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron de dimensiuni medii. Folosind o furculiță sau un blender de patiserie tăiat în scurtare și unt. Lucrați rapid, nu doriți ca grăsimile să se topească – cheia biscuiților pufoși este manipularea minimă. Amestecul trebuie să fie sfărâmicios.3 Faceți o fântână în amestecul de făină și turnați Zara. Se amestecă cu o lingură și se amestecă până când lichidul este absorbit și aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului – se adaugă încă 1-2 linguri de zară dacă aluatul este uscat. Nu amestecați prea mult; aluatul va fi lipicios, nici umed, nici uscat.4 cu mâinile ușor făinoase, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și pliați-l ușor pe el însuși de 2 sau 3 ori. Formați într-o rundă groasă de 3/4". Dacă utilizați un sucitor, asigurați-vă că îl făinați mai întâi pentru a împiedica aluatul să se lipească de știft.5 Folosind un tăietor de biscuiți de 2 inci, tăiați biscuiții apăsând drept în jos (evitați tentația de a răsuci tăietorul, deoarece răsucirea împiedică creșterea biscuiților). Înmuiați tăietorul în făină între butași pentru a împiedica aluatul să se lipească de tăietor.
Așezați biscuiții pe foaia de copt, astfel încât să se atingă (pentru părțile crocante, lăsați spațiu între ele). Remodelați aluatul de resturi și continuați tăierea. Nu uitați să manipulați aluatul cât mai puțin posibil.6
Ungeți blaturile biscuiților cu unt topit.Sos de cârnați1 preîncălziți o cratiță de 4 litri la foc mediu mare (puneți câteva picături de apă în tigaie – când se evaporă, știți că tigaia este gata). Zdrobiți cârnații în tigaie și lăsați-l să se rumenească un minut sau două, apoi reduceți la foc mediu. Continuați să gătiți, rupând cârnații în bucăți mai mici, până când nu rămâne roz. Se amestecă ceapa și se gătește până când sunt transparente.2
Îndepărtați cârnații cu o spatulă sau o lingură cu fante, lăsând picăturile în tigaie. Dacă rămân mai puțin de 3 linguri de picături, adăugați suficient unt (sau grăsime de slănină) la aproximativ 3 linguri de picături.
Adăugați cârnații fierți înapoi în tigaie la foc mediu și presărați făina peste cârnați. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 6-8 minute, până când amestecul începe să clocotească și devine ușor maro auriu.3 amestecați condimentele de pasăre, nucșoara, sosul Worcestershire, sosul Tabasco și sarea – gătiți timp de 1 minut pentru a aprofunda aromele. Adăugați încet laptele și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se îngroașă (aproximativ 15 minute). Ai răbdare, se va îngroșa!
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.