Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați

Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați
Biscuiții cu lapte bătut și sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2943 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica toate scop făină, ceapă, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, și Biscuiți cu zară cu sos de cârnați de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Biscuiți Cu Lapte Bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Ușoară Pentru Gusturile Proprii)(sau Ușoară Pentru Gusturile Proprii)
1
Puneți făina în ceașca de măsurare și nivelați-o cu partea din spate a unui cuțit. Dacă scoateți făina, aceasta se va împacheta în cupa de măsurare, producând prea multă făină,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
În loc de 4 linguri fiecare de unt și scurtare, nu ezitați să utilizați 8 linguri de scurtare sau unt sau orice combinație de până la 8 linguri.1 Preîncălziți cuptorul la 450 F. Pregătiți o suprafață făinoasă pentru modelarea aluatului și pregătiți o foaie de copt unsă (căptușită cu foi de Silpat dacă le aveți).2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron de dimensiuni medii. Folosind o furculiță sau un blender de patiserie tăiat în scurtare și unt. Lucrați rapid, nu doriți ca grăsimile să se topească – cheia biscuiților pufoși este manipularea minimă. Amestecul trebuie să fie sfărâmicios.3 Faceți o fântână în amestecul de făină și turnați Zara. Se amestecă cu o lingură și se amestecă până când lichidul este absorbit și aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului – se adaugă încă 1-2 linguri de zară dacă aluatul este uscat. Nu amestecați prea mult; aluatul va fi lipicios, nici umed, nici uscat.4 cu mâinile ușor făinoase, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și pliați-l ușor pe el însuși de 2 sau 3 ori. Formați într-o rundă groasă de 3/4". Dacă utilizați un sucitor, asigurați-vă că îl făinați mai întâi pentru a împiedica aluatul să se lipească de știft.5 Folosind un tăietor de biscuiți de 2 inci, tăiați biscuiții apăsând drept în jos (evitați tentația de a răsuci tăietorul, deoarece răsucirea împiedică creșterea biscuiților). Înmuiați tăietorul în făină între butași pentru a împiedica aluatul să se lipească de tăietor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați biscuiții pe foaia de copt, astfel încât să se atingă (pentru părțile crocante, lăsați spațiu între ele). Remodelați aluatul de resturi și continuați tăierea. Nu uitați să manipulați aluatul cât mai puțin posibil.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Ungeți blaturile biscuiților cu unt topit.Sos de cârnați1 preîncălziți o cratiță de 4 litri la foc mediu mare (puneți câteva picături de apă în tigaie – când se evaporă, știți că tigaia este gata). Zdrobiți cârnații în tigaie și lăsați-l să se rumenească un minut sau două, apoi reduceți la foc mediu. Continuați să gătiți, rupând cârnații în bucăți mai mici, până când nu rămâne roz. Se amestecă ceapa și se gătește până când sunt transparente.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Îndepărtați cârnații cu o spatulă sau o lingură cu fante, lăsând picăturile în tigaie. Dacă rămân mai puțin de 3 linguri de picături, adăugați suficient unt (sau grăsime de slănină) la aproximativ 3 linguri de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cârnații fierți înapoi în tigaie la foc mediu și presărați făina peste cârnați. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 6-8 minute, până când amestecul începe să clocotească și devine ușor maro auriu.3 amestecați condimentele de pasăre, nucșoara, sosul Worcestershire, sosul Tabasco și sarea – gătiți timp de 1 minut pentru a aprofunda aromele. Adăugați încet laptele și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se îngroașă (aproximativ 15 minute). Ai răbdare, se va îngroșa!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Sos TabascoSos Tabasco
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista