Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați

Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați
Biscuiții cu lapte bătut și sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2943 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica toate scop făină, ceapă, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, și Biscuiți cu zară cu sos de cârnați de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Biscuiți Cu Lapte Bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Ușoară Pentru Gusturile Proprii)(sau Ușoară Pentru Gusturile Proprii)
1
Puneți făina în ceașca de măsurare și nivelați-o cu partea din spate a unui cuțit. Dacă scoateți făina, aceasta se va împacheta în cupa de măsurare, producând prea multă făină,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
În loc de 4 linguri fiecare de unt și scurtare, nu ezitați să utilizați 8 linguri de scurtare sau unt sau orice combinație de până la 8 linguri.1 Preîncălziți cuptorul la 450 F. Pregătiți o suprafață făinoasă pentru modelarea aluatului și pregătiți o foaie de copt unsă (căptușită cu foi de Silpat dacă le aveți).2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron de dimensiuni medii. Folosind o furculiță sau un blender de patiserie tăiat în scurtare și unt. Lucrați rapid, nu doriți ca grăsimile să se topească – cheia biscuiților pufoși este manipularea minimă. Amestecul trebuie să fie sfărâmicios.3 Faceți o fântână în amestecul de făină și turnați Zara. Se amestecă cu o lingură și se amestecă până când lichidul este absorbit și aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului – se adaugă încă 1-2 linguri de zară dacă aluatul este uscat. Nu amestecați prea mult; aluatul va fi lipicios, nici umed, nici uscat.4 cu mâinile ușor făinoase, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și pliați-l ușor pe el însuși de 2 sau 3 ori. Formați într-o rundă groasă de 3/4". Dacă utilizați un sucitor, asigurați-vă că îl făinați mai întâi pentru a împiedica aluatul să se lipească de știft.5 Folosind un tăietor de biscuiți de 2 inci, tăiați biscuiții apăsând drept în jos (evitați tentația de a răsuci tăietorul, deoarece răsucirea împiedică creșterea biscuiților). Înmuiați tăietorul în făină între butași pentru a împiedica aluatul să se lipească de tăietor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați biscuiții pe foaia de copt, astfel încât să se atingă (pentru părțile crocante, lăsați spațiu între ele). Remodelați aluatul de resturi și continuați tăierea. Nu uitați să manipulați aluatul cât mai puțin posibil.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Ungeți blaturile biscuiților cu unt topit.Sos de cârnați1 preîncălziți o cratiță de 4 litri la foc mediu mare (puneți câteva picături de apă în tigaie – când se evaporă, știți că tigaia este gata). Zdrobiți cârnații în tigaie și lăsați-l să se rumenească un minut sau două, apoi reduceți la foc mediu. Continuați să gătiți, rupând cârnații în bucăți mai mici, până când nu rămâne roz. Se amestecă ceapa și se gătește până când sunt transparente.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați cârnații cu o spatulă sau o lingură cu fante, lăsând picăturile în tigaie. Dacă rămân mai puțin de 3 linguri de picături, adăugați suficient unt (sau grăsime de slănină) la aproximativ 3 linguri de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cârnații fierți înapoi în tigaie la foc mediu și presărați făina peste cârnați. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 6-8 minute, până când amestecul începe să clocotească și devine ușor maro auriu.3 amestecați condimentele de pasăre, nucșoara, sosul Worcestershire, sosul Tabasco și sarea – gătiți timp de 1 minut pentru a aprofunda aromele. Adăugați încet laptele și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se îngroașă (aproximativ 15 minute). Ai răbdare, se va îngroșa!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Sos TabascoSos Tabasco
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista