Biscuiți cu lapte bătut și sos de cremă de cârnați

Biscuiți cu lapte bătut și sos de cremă de cârnați
Biscuiții cu lapte bătut și sosul cu cremă de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 242 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, și Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți împreună făina măsurată, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a aera și combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați bucățile de unt și aruncați pentru a le acoperi doar în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Așezați vasul la congelator timp de 10 minute.Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite și lucrând rapid pentru a nu înmuia untul, tăiați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Stropiți în zară și amestecați doar până când se adună un aluat umed și șubred.Praf generos o suprafață de lucru cu făină. Răzuiește aluatul pe suprafață și pudrează blatul cu mai multă făină. Folosind mâinile făinoase, bateți ușor aluatul într-un cerc gros de 1 inch.Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci înmuiat în făină, tăiați cât mai mulți biscuiți (apăsați drept în jos prin aluat—nu răsuciți tăietorul, altfel biscuiții nu vor crește corect).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită, distanțându-i la cel puțin 1 inch. Adunați resturile într-o bilă, bateți-o într-un cerc gros de 1 inch și tăiați mai mulți biscuiți. Repetați după cum este necesar până când aveți 8 în total. Aruncați orice aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până când biscuiții au crescut și se rumenesc deasupra, aproximativ 15 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cârnații și gătiți, împărțindu-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn, până când carnea nu mai este roz și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Presărați cârnații cu făina, sarea măsurată, piperul măsurat și cayenne. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand gustul crud al faina s-a fiert, aproximativ 1 minut.Amestecați treptat laptele, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional. Continuați să fierbeți, amestecând des, până când amestecul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 1 minut (sosul va continua să se îngroașe pe măsură ce stă). Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar. Păstrați warm.To serviți, împărțiți biscuiții pe jumătate orizontal și acoperiți cu sosul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista