Biscuiți cu lapte bătut și sos de cremă de cârnați
Biscuiții cu lapte bătut și sosul cu cremă de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 242 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, și Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Bateți împreună făina măsurată, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a aera și combina.
Adăugați bucățile de unt și aruncați pentru a le acoperi doar în amestecul de făină.
Așezați vasul la congelator timp de 10 minute.Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite și lucrând rapid pentru a nu înmuia untul, tăiați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre.
Stropiți în zară și amestecați doar până când se adună un aluat umed și șubred.Praf generos o suprafață de lucru cu făină. Răzuiește aluatul pe suprafață și pudrează blatul cu mai multă făină. Folosind mâinile făinoase, bateți ușor aluatul într-un cerc gros de 1 inch.Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci înmuiat în făină, tăiați cât mai mulți biscuiți (apăsați drept în jos prin aluat—nu răsuciți tăietorul, altfel biscuiții nu vor crește corect).
Transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită, distanțându-i la cel puțin 1 inch. Adunați resturile într-o bilă, bateți-o într-un cerc gros de 1 inch și tăiați mai mulți biscuiți. Repetați după cum este necesar până când aveți 8 în total. Aruncați orice aluat rămas.
Coaceți până când biscuiții au crescut și se rumenesc deasupra, aproximativ 15 până la 16 minute.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Adăugați cârnații și gătiți, împărțindu-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn, până când carnea nu mai este roz și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu.
Presărați cârnații cu făina, sarea măsurată, piperul măsurat și cayenne. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand gustul crud al faina s-a fiert, aproximativ 1 minut.Amestecați treptat laptele, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional. Continuați să fierbeți, amestecând des, până când amestecul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 1 minut (sosul va continua să se îngroașe pe măsură ce stă). Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar. Păstrați warm.To serviți, împărțiți biscuiții pe jumătate orizontal și acoperiți cu sosul de cârnați.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.