Biscuiți Cu Iaurt De Migdale
Biscuiții cu iaurt de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție conține 198 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de migdale, făină, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Iaurt, Biscuiți Cu Iaurt De Caise, și Biscuiți Cu Iaurt De Vanilie.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați migdale; aruncați bine.
Adăugați iaurt la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Presărați 1 lingură de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 3 sau 4 ori. Bateți aluatul într-o rundă de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați rotund în 8 pene, tăind, dar nu prin fundul aluatului.
Periați pene cu albus de ou.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.