Biscuiți cu ciocolată și cireșe cu fulgi de ovăz

Biscuiți cu ciocolată și cireșe cu fulgi de ovăz
Rețeta Biscuiți cu ciocolată și cireșe cu fulgi de ovăz se poate face în aproximativ 35 de minute. O porție conține 211 calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, zahăr brun, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri cu fulgi de ovăz și ciocolată cu cireșe, prăjituri cu fulgi de ovăz și ciocolată cu cireșe M&M și prăjituri cu vișine și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Bomboane De HalloweenStropi De Bomboane De Halloween
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
2
Combinați făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă cireșele și fulgii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura Cu Ciocolata Sau VanilieGlazura Cu Ciocolata Sau Vanilie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
1 Pachet (15,25 Uncii) De Amestec De Tort Cu Ciocolată1 Pachet (15,25 Uncii) De Amestec De Tort Cu Ciocolată
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
OvăzOvăz
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
3
Puneți puțin 1/4 de cană la distanță de 3 inchi pe foile de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
4
Coaceți la 350° timp de 14-16 minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 1 minut înainte de a se scoate de pe foile de copt pe gratele de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri cu fulgi de ovăz. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista